Foglalási szabályzat

Kedves Vendégem!✅ Kérlek, hogy csak EGÉSZSÉGESEN gyere el hozzám!
⛔️ Köhögés, láz, orrfolyás, egyéb betegség tünetek esetén a szolgáltatást nem tudom elvégezni!

✅ Időpontodra EGYEDÜL ÉRKEZZ, kísérő nélkül!

✅ SZÁJMASZK használata a szalonban jelenleg OPCIONÁLIS!

✅ A szolgáltatás megkezdése előtti teendők: Fertőtlenítő szappannal, meleg vízzel, legalább 20 másodpercig tartó, alapos kézmosás, és egyéb fertőtlenítési eljárások!

⛔️ A manikűr asztalnál ékszer (karkötő, óra, gyűrű), ne legyen rajtad, valamint mellőzd a mobiltelefon használatát! Személyes tárgyat kérlek, ne helyezz az asztalra❗️


>> ÁLTALÁNOS SZABÁLYOK, KÉRÉSEK

1️⃣ A szolgáltatások 16 éves kor alatt nem vehetők igénybe! 16 és 18 éves kor között írásos szülői engedély szükséges!

2️⃣ IDŐPONT LEMONDÁSA, MÓDOSÍTÁSA: abban az esetben, ha a lefoglalt időpontod lemondására, módosítására kényszerülsz, időben tedd meg, minimum 24 órával a lefoglalt időpontod előtt. Ezzel lehetővé teszed, hogy az időpontokat átcsoportosíthassam vagy felajánlhassam más vendégeknek. Módosításnál, lemondásnál használd az időpontodat visszaigazoló email alján található "Foglalás megtekintése, lemondása" gombot, vagy a Salonic fiókodat. Ha a lemondás időpontja 24 órán belül van, online sajnos nem tudod lemondani a szolgáltatásodat, hanem telefonon tudsz elérni.

3️⃣ IDŐPONT ⏰ 24 ÓRÁN BELÜLI LEMONDÁSA: 24 órán belüli lemondás esetén a lemondott szolgáltatás alapárának 50%-a fizetendő a következő alkalommal, az akkor igénybe vett szolgáltatással együtt. Általam történő 24 órán belüli lemondás esetén, a következő alkalommal 50% árengedményt adok a szolgáltatásod alapárából.

4️⃣ LEMONDÁS NÉLKÜLI NEM MEGJELENÉS: amennyiben a lefoglalt időpontodra nem jössz el, és erről előzetesen semmilyen formában nem értesítesz, a jövőbeni, lefoglalt időpontjaid automatikusan törlésre kerülnek. Időpont újbóli foglalására az elmulasztott szolgáltatás ellenértékének 100%-os megtérítése esetén van lehetőség.

5️⃣ SZOLGÁLTATÁSOK ÁRAI, MINIMUM FIZETENDŐ SZOLGÁLTATÁSI DÍJ: a szolgáltatások mellett feltüntetett árak bruttó árak forintban, az adott szolgáltatásra vonatkozóan. Minden esetben a minimum fizetendő szolgáltatási díj az általad bejelentkezéskor választott szolgáltatás, szolgáltatások bruttó ára! Kivétel: a szolgáltatás előtt legalább 24 órával kezdeményezett módosítás esetén. Hitelre sajnos nincs lehetőség!

6️⃣ FOGLALÁS ÉRVÉNYESSÉGE: foglalásod abban az esetben érvényes, ha azt visszaigazoltam valamilyen formában (pl. email, telefon). A visszaigazolás 24 órán belül történik. Adataidat bizalmasan kezelem, harmadik félnek nem adom tovább!

Együttműködésedet NAGYON KÖSZÖNÖM, várlak szeretettel!

Tamási Szilvia
S Nails MANICURE